петък, 13 декември 2013 г.

ХОРА, КОИТО ПРОМЕНЯТ ЖИВОТИ….

 
         Сигурно знаете, че има дни, които просто започват добре и знаеш, че някъде там във времето те очаква нещо вълнуващо. Тази сряда за мен и моите колеги беше такава. Причина за това беше изненадващата ни среща с един свят човек – Отец Иван.
Цялата му дейност е достойна за възхищение, а общуването с него е благословия! Колко много енергия и ентусиазъм събрани на едно място в една душа. Причината за тази среща беше „Изплети топлина” - част от шапките, чорапите и шаловете ще стоплят жените и децата, за които той полага грижи вече толкова години и ги приема като свои!
Разговорът ни тръгва бързо и оживено. Имаме толкова общи теми, че минутите просто отлитат. Слушаме удивени смелите му планове за бъдещето, и оставаме учудени колко адекватни идеи има, как цялата му същност живее с проблемите на хората без дом. Контактът с един такъв човек може да те доведе до промяна на гледната точка и нов поглед към живота. Без съмнение хората, за които той се грижи са благословени с възможността да се докосват до неговата сила и мъдрост ежедневно!

За нас беше чест и удоволствие!

Няма коментари:

Публикуване на коментар