понеделник, 28 октомври 2013 г.

Дали за благотворителността има граници? или как "Едоардо Миролио"АД подкрепи "Изплети топлина"



Често сме се питали дали за благотворителността има граници, разстояния и причини. Дали тя е плод на възпитание, култура или вътрешна потребност. Дали докосва повече сърцето на „обикновения” човек, или е привилегия на по-заможните хора.
Отговорът за нас дойде от неочаквано място.
Обърнахме се с молба за скромно дарение към една от най-големите италиански компании за текстил и облекло инвестирала в България - "Едоардо Миролио” АД. Очакванията ни не бяха големи. Може би за това бяхме толкова приятно изненадани, когато узнахме, че лично  г-н Едоардо Миролио – собственик на фирмата е дал съгласието си, за кампанията „Изплети топлина” да бъдат дарени цели 57 кг. висококачествена вълнена прежда!

Бяхме трогнати от жеста му, защото един италианец, един истински успял човек,  не остана безразличен към социалния проблем на страната, в която е инвестирал и създал над 2000 работни места – проблема на хората останали без дом. Хора, за които живота не се е стекъл по обичайния за всички нас начин , но които са нечии родители, братя и сестри.  Хора, които имат нужда от същите неща, както всеки от нас – храна, топлина, дрехи, подслон.
Дарението на "Едоардо Миролио” АД ще стопли 500 бездомни от цялата страна! Нека доброто дело им се върне стократно!
Благодарим от цялото си сърце на фирмата и лично на г-н Едоардо Миролио, които ще получат и почетна емблема за дарител на кампанията "Изплети топлина".
 http://sliven.all.biz/prezhda-g136448

Няма коментари:

Публикуване на коментар