четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Искам да участвам в кампанията. Как?

Поздрави на всички, които са заинтригувани от идеята да бъдат полезни на хора в нужда.
Всичко, което трябва да направите е да изплетете шапка, шал, ръкавици или чорапи за хората без дом.

Ето как може да се случи това:

Вие сте доброволец, искате да плетете за "Изплети топлина" и сте от София.

  • Можете да дойдете на адрес: кв. Лозенец, бул. Пейо К. Яворов 22, ет.1 и да вземете материали за работа, ако не разполагате с лични. Всеки ден от 09:00 до 18:00ч. има човек, които може да ви даде прежда. Готовите неща (шапки, шалове, ръкавици, чорапи) трябва да бъдат предадени до края на месец ноември на същото място. Можете да се свържете с нас на тел: 0889334805/0884593199 и на e-mail: izpletitoplina@gmail.com, за да се уговорим за удобно време, в което да се срещнем. 


Вие сте доброволец, искате да плетете за "Изплети топлина"но не сте от София. 

  • Можем да ви изпратим прежда по пощата или по куриер, но не можем да поемам транспортните разходи, тъй като Благотворителна кампания "Изплети топлина" е кампания без бюджет. Свържете се с нас на izpletitoplina@gmail.com, на страницата на "Изплети топлина" в социалната мрежа Фейсбук или оставете коментар под тази публикация с точния си адрес и ние ще ви изпратим прежда. Можете да се организирате с повече хора от вашия град и да ни изпратите с една пратка готовите артикули на адрес: гр. София, п.к. 1164, кв. Лоценец, бул, "Пейо К. Яворов" 22, за "Изплети топлина" 
Вие сте доброволец и искате да плетете за "Изплети топлина", но нямате уменията
  • Можете да ни потърсите и ние ще ви научим да плетете
  • Можете да помолите ваши приятели или роднини, които могат да плетат да ви научат. Нашите прекрасни баби са чудесни за целта :) 
  • Можете да се включите в група, която ще съединява шапки (шиене). Планират се две дати през почивните дни на ноември месец. За тях можете да заявите участие на е-мейл адрес izpletitoplina@gmail.com или на страницата на "Изплети топлина" в социалната мрежа Фейсбук. 
Вие сте доброволец и искате да вземете участие в раздаването на шапки, шалове, ръкавици и чорапи в центровете за временно настаняване. 
  • Трябва да заявите участие на е-мейл адрес izpletitoplina@gmail.com 

1 коментар:

  1. гр,Пазарджик,ул.Васил Левски N-57 ет.1
    Славка Иванова
    ЖЕЛАЯ ДА ИЗПЛЕТА ШАПКИ И ШАЛОВЕ.

    ОтговорИзтриване